Serveis

Continua sense solució l'accés a Granja Pifarré

Dimarts passat, l'accés a Ramaderia Pifarré s'havia d'obrir, segons s'havia acordat prèviament a instàncies de la Paeria mitjançant un decret que es fonamentava en la bona voluntat de l'empresa Plagar Serveis Socials SL, de José Luis Plaza, alcalde de Barbens, per obrir tres hores a la setmana el pas perquè els camions poguessin subministrar pinso a la Granja Pifarré. La solució no es va portar a terme, ja que Plaza va argumentar que no hi havia una necessitat sanitària i que hi ha un pas alternatiu (el camí d'Adif). Per altra banda, Joan Pifarré va explicar que ahir representants de la Ramaderia s'havien reunit amb càrrecs de la Paeria per abordar solucions al bloqueig de la granja.

Pifarré va declarar que “la trobada ha estat cordial i en tot moment constructiva; novament la Paeria, representada per la tinenta d'alcalde, s'ha mostrat compromesa a resoldre la situació. Nosaltres agraïm les bones paraules i continuem esperant fets”.

Per la seua part, Sergi Talamonte, regidor del Comú de Lleida, va instar la Paeria a “ trobar una solució digna i que esvaeixi dubtes sobre si està sent parcial. Només li cal dictar un decret per obligar a obrir el pas permanentment per donar compliment al requeriment del DARP per deixar respirar la família, que ara viu ofegada i amb els seus vedells en risc”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia