Serveis

Sarral destina mig milió a millores de la piscina

L'Ajuntament de Sarral (Conca de Barberà) ha tret a concurs les obres de millora de la piscina municipal amb un pressupost de 598.899,44 euros i un tremi d'execució d'aproximadament un any. El recinte consta de dues piscines, una de gran i una d'infantil de clapoteig que es van construir a mitjan anys setanta.

La piscina gran es va remodelar fa uns anys però a la resta d'instal·lacions només s'hi ha fet manteniment. Això fa que els vestidors no compleixin la normativa actual i que estiguin en un estat molt deficient. Una situació similar al que passa amb la piscina petita, que, a més, té problemes en el funcionament de la depuració.

Davant d'aquesta situació, el projecte de l'Ajuntament de Sarral preveu la construcció d'uns nous vestidors i d'una nova piscina de clapoteig a més de la substitució dels equips de depuració de la piscina gran. Aquesta darrera actuació, però, es farà de manera separada en una futura licitació.

Així, es clausurarà la piscina petita existent i els vestidors actuals s'adaptaran com a cambra depuradora per tal de situar-hi els equips de depuració. En aquesta adaptació a cambra depuradora també es preveu un espai per a magatzem del material esportiu i la previsió de l'espai suficient per situar-hi la nova depuració de la piscina gran.

La construcció dels nous equipaments es farà en un solar sense edificar adjacent al de la piscina actual i s'hi podrà comunicar amb facilitat. Això comportarà, també, un canvi en l'accés al recinte, que es traslladarà a un carrer interior de l'illa amb accessos des dels carrers Tarragona i Patufet. En aquesta illa és on hi ha una llar d'infants, una escola, un aparcament i un antic camp d'esports.

El nou edifici que s'hi farà constarà d'un espai de bar, que funcionarà com a vestíbul d'entrada, amb una petita barra i espai tancat de cuina, un magatzem per al bar. Disposarà d'uns serveis per a públic calçat, dos vestidors col·lectius amb serveis i dutxes i una cabina individual a cadascun d'ells per als usuaris de la piscina, un vestidor per al socorrista amb funcions d'infermeria i una cambra d'instal·lacions. Des de la zona de bar, que estarà tancada amb vidrieres, es podrà accedir a una terrassa exterior amb vistes a la zona de les piscines i que estarà limitada per una tanca per impedir l'accés del públic a la zona de bany.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona