Serveis

Pont de Molins no aconsegueix els terrenys per fer un aeròdrom

L'Ajuntament de Pont de Molins ha hagut de renunciar al projecte d'implantació d'un petit aeròdrom perquè no ha aconseguit els terrenys necessaris. El projecte es volia situar al darrere de la cooperativa Ricardell, on pròximament es podrà visitar la col·lecció de maquinària Cabaño. “Era una oportunitat d'or, però no podrà ser perquè els propietaris dels terrenys necessaris s'hi oposen”, diu l'alcalde, Josep Fuentes.

Segons l'alcalde, el projecte estava ben planificat, tenia el suport d'escoles de vol, propietaris d'avionetes disposats a portar els seus aparells i, fins i tot, hi havia un preacord per portar-hi gratuïtament un hangar. Per fer-ho possible només caldria habilitar una pista de gespa d'uns 1.000 metres en uns terrenys adjacents a la cooperativa que són propietat de l'antiga baronessa de Terrades.

L'Ajuntament s'hi va posar en contacte, però no s'ha pogut arribar a un acord. Des del consistori s'ha intentat buscar terrenys alternatius dins el municipi, però l'alcalde explica que no ha estat possible i que renuncien al projecte. La iniciativa era promoguda per propietaris d'avionetes i escoles de vol, que veien bé la implantació d'un aeròdrom en aquest sector per connectar amb diversos equipaments d'aquest tipus de l'Estat francès, i entorn del qual s'hauria pogut desenvolupar una estructura de divulgació de la història aeronàutica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona