Serveis

Sorpresa del gestor de l'aigua a Maçanet

Pel director de Rec Madral, Guinó desbarra

Mallart “al·lucina” que l'Ajuntament vulgui dur el servei del poble

El director tècnic de Rec Madral Companyia d'Aigües SA, Marc Mallart, ha criticat les declaracions de l'alcalde de Maçanet de la Selva, Antoni Guinó (CiU), sobre la gestió de la seva empresa. Segons assenyala Mallart, “Guinó desbarra. A Maçanet mai ha fallat l'aigua i Salut no ens ha dit que mai havíem de deixar de prestar-hi el servei”. L'ajuntament vol recuperar la gestió de l'aigua a tot el poble, incloent-hi la urbanització Residencial Park (unes 1.100 parcel·les).

Mallart recorda que la seva companyia duu el servei de Residencial Park des de 1986 i que, essent alcalde el mateix Guinó, l'ajuntament va cedir-los la gestió del servei. Per això, el responsable de Rec Madral “al·lucina” que el batlle digui ara que l'ajuntament vol la gestió directa. “Guinó hauria de sortir i dir. ‘Quina sort que [Rec Madral] ho hagi resolt!'. L'aigua surt neta i perfecta, i no entenc què diu”.

Rec Madral reconeix que fa temps hi havia hagut problemes de ferro i manganès en l'aigua de la urbanització. Però una inversió recent a l'estació d'aigua potable (amb introducció de filtres de carboni actiu), valorada en uns 60.000 euros –segons Mallart–, l'empresa ha resolt la partida de “clorits i clorats” a la urbanització.

Anàlisis recents

Mallart explica que divendres passat l'ajuntament de Maçanet de la Selva va informar de les últimes anàlisis i que, segons la normativa, els resultats són “correctes”. Els responsables de l'empresa no entenen les afirmacions de Guinó, de qui lamenten que no s'ha preocupat de l'aigua “durant anys”. Residencial Park és la segona urbanització gironina més gran (1.700 abonats).

L'ajuntament de Maçanet no és el primer consistori de la comarca de la Selva que vol recuperar la gestió de l'aigua ateses les suposades deficiències de Rec Madral. L'alcalde de Vidreres, Jordi Camps (CiU) també ho ha fet públic i ha delegat la solució al Consell Comarcal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona