Serveis

serveis

Aparcar a l'estació d'Olot serà barat si es viatja amb Teisa

El ple aprova l'adjudicació del servei del pàrquing de la terminal d'autobusos

La concessionària és Gumin SL

Els usuaris del transport públic que ofereix Teisa podran aparcar el vehicle al pàrquing subterrani de l'estació d'autobusos d'Olot a un preu reduït. Ho preveu la concessió d'aquest servei municipal adjudicada en el ple d'anit a l'empresa Gumin SL. Aquesta és l'empresa amb la qual l'Ajuntament va mantenir un conflicte judicial per haver desistit de la concessió anterior. L'actual ha estat possible després que les dues parts arribessin a un acord que preveia la compensació al govern local pels quatre anys en què s'havia fet càrrec provisionalment del pàrquing a raó de 22.000 euros anuals.

La nova concessió és per 25 anys i l'import es calcularà a 30 euros per plaça de cotxe i any i a 3 euros per plaça de moto i any. Si el total sobrepassa els 120.000 euros anuals, es preveu una quantitat proporcional dels guanys per a l'Ajuntament. L'empresa es compromet a instal·lar màquines automàtiques per gestionar el servei i s'ha compromès a mantenir les bonificacions per als veïns o treballadors del nucli històric, un espai de la ciutat on hi ha molt poc aparcament. En la nova concessió, no hi ha hagut el pagament d'un cànon de 300.000 euros inicials. Gumin SL és la gestora del pàrquing subterrani de l'hospital, que quedarà tancat uns mesos per les obres de la nova plaça Mercat.

LES XIFRES

30
euros
per plaça de vehicle i any i 3 per a les de moto serviran per calcular l'aportació de l'empresa a l'Ajuntament.
25
anys
són els que està previst que durarà la concessió a Gumin SL de l'aparcament subterrani de l'estació.

Una modificació de mig milió

En el ple d'ahir es va aprovar, amb el vot a favor de l'equip de govern de CiU, el del PP i el d'ERC i l'abstenció de PxC i del PSC, una modificació de crèdit per valor de 519.852 euros provinents d'una major participació en els ingressos de l'Estat que no pas la prevista. Els fons es destinaran, entre altres coses, als projectes i a les obres dels nous vestidors de l'estadi de futbol municipal, a l'adquisició de l'edifici que, un cop enderrocat, permetrà alinear l'avinguda de Sant Joan, a diverses expropiacions previstes en el POUM i a l'adequació provisional d'un espai de Sant Ferriol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona