Serveis

EQUIPAMENTS

Sant Gregori obrirà al maig la nova biblioteca

L'alcalde, Jordi Noguer (CiU), decideix que no es presentarà a la reelecció el 2015

Sant Gregori preveu inaugurar la nova biblioteca Miquel Martí i Pol a finals del mes que ve. L'alcalde, Jordi Noguer (CiU), confirma que el trasllat del material de l'antic espai, al carrer Montseny, a la plaça Rafael Masó, a tocar del pavelló, durarà un mes. Noguer, però, explica que els usuaris podrien entrar abans de la inauguració oficial si els tècnics hi donen el vistiplau.

Els treballs de la nova biblioteca, que ocuparan la part baixa d'un edifici de tres plantes, s'han allargat dos anys i és la gran obra de la dècada. “L'altra biblioteca havia quedat petita i s'havia de fer una millora. Entre que en vam començar a parlar i que ho hem fet, el procés ha durat vuit anys. Ara no podríem fer una obra així”, afirma Noguer. Les obres han costat 1.200.000 euros, dels quals l'Ajuntament n'ha aportat uns 250.000.

La biblioteca serà la culminació d'un projecte que s'ha allargat tres mandats, tots tres amb Jordi Noguer d'alcalde. L'alcalde explica que, amb gent del seu equip i la participació de les entitats del poble, han aconseguit que Sant Gregori no sigui “un poble dormitori”, amb referència a la proximitat amb Girona.

Noguer, final de cicle

Noguer, alcalde des del 2003, té decidit que no es presentarà a la reelecció en les eleccions municipals del 2015. Deixarà pas a algú altre del seu equip després de catorze anys al consistori –del 1999 al 2003 com a regidor–. Considera que l'atenció a les persones és ara un dels principals eixos de l'acció del seu govern, que té vuit regidors d'un total d'onze. El fet que la Generalitat degui 800.000 euros a Sant Gregori complica les coses.

En aquest mandat CiU també ha hagut de fer front a protestes de pares i mares del poble per la reducció de personal de la llar d'infants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona