Serveis

equipaments

Cau una placa de ferro del sostre del local social de Riudaura

Una placa de ferro es va desprendre ahir del sostre d'un passadís exterior del local social de Riudaura, un edifici que fa 10 anys que és tancat, malgrat que va ser construït el 1999, i que es troba molt a prop d'una zona de jocs infantils.

Segons ha explicat l'alcaldessa, Eulàlia Masana (ERC), l'incident no ha causat ferits, encara que en el moment en què ha caigut la placa, d'uns tres metres de llarg per un d'ample, hi havia a la zona diversos nens que es dirigien a través d'aquest passadís exterior al parc i a la pista poliesportiva.

Com a mesura preventiva, els bombers han acordonat tota la zona que envolta el centre cívic, on dies enrere ja es va desprendre una altra placa del sostre, tot i que en aquell cas a l'interior de l'edifici.

Segons Masana, aquest centre cívic, ubicat a la plaça dels Tiradors, va ser construït l'any 1999 pel despatx d'arquitectes RCR, encara que fa uns 10 anys es va haver de tancar al públic després de detectar-se que “no complia les mesures de seguretat necessàries”.

“No pot ser que un edifici de 14 anys caigui a trossos”, ha denunciat l'alcaldessa, que anys enrere va intentar sense èxit que el gabinet d'arquitectura responsable del projecte es fes càrrec de les reparacions necessàries per poder reobrir el centre, que va costar uns 90 milions de les antigues pessetes, uns 541.000 euros.

Masana assegura que l'Ajuntament no té diners per arreglar el centre i que no sap quant temps més haurà d'estar tancat, mentre es va degradant a poc a poc. Afirma que en diverses ocasions han reclamat a la Generalitat poder actuar en aquest equipament, cosa que encara no han pogut fer. Segons Massana, demà els serveis tècnics municipals faran una valoració dels danys en el local social.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona