Serveis

SERVEIS

Mobilització a Argelaguer pels llums de la travessera

Un grup de veïns d'Argelaguer han demanat a l'Ajuntament que millori l'enllumenat de la travessera urbana en el tram que va des de l'entrada per la part de Besalú fins a la riera del Vinyot. En la petició, signada per 52 persones, es proposa que es faci una actuació com la que recentment s'ha executat a la resta de la travessera, consistent a posar llums moderns i funcionals de tipus LED. Els veïns sostenen –entre altres arguments– que cal homogeneïtzar els punts de llum en tota l'avinguda; que els vells fanals donen una mala imatge a l'entrada del poble, ja que són propis d'autovies o d'àrees de serveis marginals, i impropis d'una avinguda veïnal; que la llum que fan causa un impacte mediambiental excessiu; que no són econòmics i que, a causa de la seva altura, la il·luminació molesta alguns habitatges.

L'alcalde, Josep Dorca (CiU), va assegurar ahir que està al cas que caldria fer aquesta millora, però va assenyalar que aquest tram de la travessera forma part de la via de serveis complementària de l'autovia i és competència de la Generalitat. “La nostra intenció -va dir- és aconseguir que la Generalitat ens ho traspassi i que, prèviament, pagui una reforma global de l'avinguda, que inclogui la millora dels serveis”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona