Serveis

SERVEIS

Nova línia de mitja tensió a Bellcaire

Endesa ha enllestit recentment les obres d'instal·lació d'una nova línia de mitja tensió al municipi baix-empordanès de Bellcaire d'Empordà. Amb la posada en funcionament d'aquesta infraestructura la companyia preveu millorar el servei a 10.400 clients, repartits entre els nuclis de l'Estartit i Torroella de Montgrí. El projecte ha costat més de 50.000 euros, aportats íntegrament per la companyia.

L'actuació ha inclòs l'ús dels sistemes més moderns i s'ha aprofitat per fer treballs de reforma tecnològica al centre transformador, amb nous equips més fiables. A més, s'ha dotat amb telecomandaments remots i un sistema de comunicacions que es pot accionar a distància, des del centre de control d'Endesa a Barcelona. D'aquesta manera, eviten haver de desplaçar equips sobre el terreny en cas d'incidències, ja siguin pròpies o derivades de l'acció d'agents externs.

REDACCIÓ



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.