Serveis

montblanc

Acaba la reforma inicial a la muralla de Santa Tecla

Actualment s'està portant a terme la segona fase de les obres en el tram comprès entre el carrer Aguiló i la torre dels Cinc Cantons

Aquesta setmana ha acabat la primera fase de les obres que s'estan fent a la muralla de Santa Tecla, de renovació del clavegueram i del paviment.

Les obres han consistit a renovar la xarxa de clavegueram, instal·lar un col·lector per al desguàs d'aigües pluvials, condicionar i augmentar l'enllumenat i altres serveis que hi ha en aquest tram, preveure la instal·lació de la xarxa de fibra òptica municipal, renovar el paviment de la calçada i de la vorera, i també renovar i soterrar els serveis existents.

Els carrers que han estat afectats per aquest treballs han estat Aguiló i Muralla de Sant Francesc, i el tram de la muralla de Santa Tecla comprès entre els carrers Forés i Aguiló.

Actualment es porta a terme la segona fase de les obres, que afecta el tram de la muralla de Santa Tecla comprès entre el carrer Aguiló i la torre dels Cinc Cantons, i està previst que acabi a meitats del mes d'agost.

Durant aquestes setmanes també s'ha creat un recorregut alternatiu de circulació. A causa de les actuacions de millora de la xarxa de clavegueram, es va haver de traslladar l'estació d'autobusos, que de manera provisional s'ha situat al carrer Jaume Llecha, davant la plaça de l'Agermanament. Els treballs d'execució de les obres són a càrrec de la unió temporal d'empreses (UTE) integrada per GICSA i Eiffage.

L'obra s'inclou en la quarta fase del projecte de construcció de col·lectors al municipi, on fins aquest moment s'ha portat a terme la primera, la tercera, la cinquena i la sisena fase de l'actuació. El primer tram de col·lector que es va construir va ser el que passa pel carrer Manel Ribé.

LA DATA

15.08.11
Aquesta
és la data prevista d'acabament de la segona fase de les obres a la muralla de Santa Tecla


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona