Serveis

botarell

Inicien les obres del parc de vehicles del servei de recollida

El Consorci de Gestió de Residus del Baix Camp hi inverteix 1,6 milions i tindrà capacitat per a 50 vehicles i un taller

El Consorci de Gestió de Residus del Baix Camp ja ha iniciat les obres de construcció del parc de vehicles del servei de recollida de residus municipals. Aquesta nova instal·lació, situada al Centre Comarcal de Gestió de Residus Municipals a Botarell, ocuparà una superfície global de 10.000 m², i tindrà espai per a un total de 50 vehicles. També s'habilitarà una nau de 500 m² que servirà com a taller per fer el manteniment o la reparació simultània de fins a quatre vehicles. Amb l'objectiu de millorar la gestió ambiental, el taller disposa d'un recinte de dosificació d'olis i lubricants que subministraran amb mànegues per evitar abocaments i pèrdues, un sistema de tractament d'aigües brutes, un sistema d'extracció i de depuració de fums produïts al taller i plaques termosolars per escalfar l'aigua. El parc de vehicles disposarà també d'una zona de rentat de vehicles, d'un dipòsit de combustible i d'un magatzem, així com també d'un pont grua per aixecar la maquinària necessària. L'edifici el completen uns vestuaris per a una vuitantena de persones i unes oficines.

L'obra civil s'ha adjudicat a l'empresa MJ Gruas, mentre que la part d'instal·lacions i maquinària l'executarà l'empresa Constècnia. El parc de vehicles el cofinança el PUOSC i el Consorci de Gestió de Residus, té un pressupost d'1,6 milions d'euros i es preveu que d'aquí a sis o vuit mesos ja sigui operatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona