La reforma del passeig de Colera costarà 1,4 milions i s'iniciarà abans de final d'any

El Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí del govern espanyol ha licitat les obres de reforma del passeig marítim de Colera, per 1,4 milions d'euros. Segons l'alcalde, Lluís Bosch, les obres començaran abans no acabi l'any. En la remodelació es preveu la supressió de barreres arquitectòniques, recuperar superfície de platja, modernitzar els serveis i potenciar el pas de vianants. En concret, la direcció general de Sostenibilitat de la Costa i el Mar té previstos cinc mesos d'obres per tirar endavant les dues primeres fases de la reforma. L'obra forma part del pla del ministeri per recuperar el litoral.

El Tocamar, a terra

En aquesta reforma l'Estat també preveu l'enderroc de l'antic hotel Tocamar, que ara està en desús. Un cop s'hagi enderrocat, es restauraran els 200 metres quadrats d'espai que quedaran lliures d'edificacions. Inicialment, el projecte també preveia l'enderroc de part d'un edifici que hi ha al costat del Tocamar, però que finalment no es tocarà. L'alcalde de Colera, Lluís Bosch, agraeix la sensibilitat al servei de Costes per mantenir l'edifici d'apartaments. El passeig de Colera té una longitud de 175 metres i una amplada de divuit. A banda de l'enderroc, les obres preveuen el canvi dels serveis, pavimentació de vials i zones de vianants, així com la construcció del nou mur que delimitarà el passeig marítim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona