Infraestructures i serveis

Més professionalització en la Policia Local d’Hostalric

S’ha engegat el procés perquè tres de les cinc places de la plantilla que actualment són d’interinatge passin a ser policies amb plaça formats a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya

Hostalric ha decidit fer passos endavant perquè la Policia Local estigui més ben preparada i tingui un major grau de coneixements i professionalitat. És per això que l’Ajuntament va aprovar en el darrer ple municipal les bases de la convocatòria per a la creació de tres noves places d’agent de la Policia Local al municipi. Aquesta decisió no significa que la plantilla del cos de seguretat augmenti en tres efectius més, sinó que tres de les cinc places que avui eren d’interinatge passaran a ser plaça fixa, i les agents que les aconsegueixin tindran l’oportunitat de formar-se a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, on durant nou mesos rebran els mateixos coneixements que altres cossos de seguretat, com per exemple els Mossos d’Esquadra. El concurs per accedir a aquestes tres places de Policia Local és obert a tothom i les bases per poder-hi participar així com també el procés d’inscripció es poden consultar a l’oficina d’atenció ciutadana i també a través del lloc web fins al 4 de setembre.

El canvi de categoria de tres dels agents de la Policia Local d’Hostalric és una demanda que el mateix cos va fer a l’equip de govern en l’inici d’aquest nou mandat, i un cop detectada aquesta possibilitat de millora en un servei públic el consistori es va posar a treballar per executar-la i fer-la realitat. Actuament, la plantilla de la Policia Local d’Hostalric està formada per deu persones, repartides en les següents categories: un caporal, tres policies funcionaris de carrera, cinc interins i un auxiliar de seguretat. Així, doncs, amb la convocatòria que s’ha engegat s’aconseguirà que els policies interins deixin de ser majoria en el cos i ho siguin els agents formats a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Un cop tancat el procés, l’objectiu és que la Policia Local d’Hostalric estigui més ben formada, tingui més coneixements i puguin aportar més seguretat als veïns i veïnes d’aquesta localitat del Baix Montseny.

LA XIFRA

10
agents
formen el cos de la Policia Local d’Hostalric, cinc dels quals són interins i tres, funcionaris de carrera


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona