Ematsa bonificarà els tarragonins si no compleix els seus compromisos

L'Empresa Municipal Mixta d'Aigües de Tarragona (Ematsa) compensarà econòmicament els seus clients amb quantitats que oscil·laran dels 20 als 30 euros quan incompleixi els compromisos. La mesura, que suposarà un abonament automàtic en el compte bancari o bé a petició del client –actualment, Ematsa té uns 55.000 abonats entre Tarragona i els Pallaresos– és una conseqüència de la carta de compromisos de qualitat de l'empresa, que neix amb l'objectiu de millorar la qualitat del servei i entrarà en funcionament a partir de l'1 de gener del 2010. Les compensacions econòmiques aniran en funció del greuge produït al client.

Alta de subministrament.

Un cop formalitzada la sol·licitud, Ematsa es compromet a instal·lar el comptador a l'habitatge o local com a màxim el dia hàbil següent. En cas d'incompliment, 30 euros de compensació.

Reclamacions.

Compromís d'estudiar i contestar en un termini màxim de 9 dies hàbils. En cas contrari, 30 euros de bonificació.

Reposició del subministrament.

En cas de tall del subministrament per impagament de rebuts, Ematsa es compromet a fer la reposició en el dia hàbil posterior al pagament dels rebuts pendents. En cas contrari, 30 euros.

Pressupostos de connexions de servei.

Hauran d'estar realitzats en un termini de cinc dies hàbils. En cas contrari, 20 euros.

Execució immediata i gratuïta.

Des de gener, el canvi de titular en el subministrament, l'actualització de dades (domicili de correspondència i banc) i l'emissió de duplicats seran de franc. En cas d'incompliment, Ematsa es compromet a compensar els clients amb 20 euros.

Repercutirà en la tarifa

El preu de l'aigua del 2011 al 2014 –durant tot el 2010 la tarifa es congelarà– també dependrà del grau de compliment dels compromisos envers els clients, ja que, al marge dels barems que s'agafen com a referència per calcular-lo –l'IPC, el preu de cost de l'aigua que es paga al CAT i la despesa de personal–, a partir del 2011 també es tindrà en compte el major o menor compliment dels compromisos adquirits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona