Infraestructures i serveis

Calafell facturarà a Endesa la reparació de dos carrers

L'Ajuntament responsabilitza la companyia del mal estat de les rases que va obrir per canalitzar cable elèctric

Sense manies. L'Ajuntament de Calafell ha decidit reclamar a Endesa el cost de reparació de la calçada de dos carrers del nucli de Segur que la companyia va obrir per canalitzar cable elèctric. Com molts cops ha acabat passant, els operaris que treballaven per a l'elèctrica després van reparar la rasa oberta, però ho van fer amb tanta poca fortuna que al cap d'uns mesos l'asfalt s'ha enfonsat afectant de manera seriosa la calçada del carrer. L'Ajuntament de Calafell ja ha adjudicat les obres de reparació d'aquests greus desperfectes existents a l'avinguda Alemanya i al carrer David de Mas, tots dos al nucli de Segur. Els veïns dels dos carrers s'havien queixat reiteradament del mal estat del carrer des que Endesa va fer-hi obres de canalització per a cables.

Reclamació patrimonial

L'Ajuntament té obert un expedient de reclamació patrimonial contra Endesa, com a responsable dels desperfectes, des del moment que es va detectar que les obres de reparació de la rasa que havien obert no donaven el resultat ni la garantia exigides. El consistori calafellenc ha optat per executar les obres de reparació directament a través de l'adjudicació a una altra empresa, i reclamarà el cost total de l'obra a l'empresa elèctrica.

El pressupost de la reparació de les dues obres al carrer David de Mas i l'avinguda Alemanya s'eleva a 19.847,28 euros, segons ha informat l'Ajuntament. Els treballs han estat adjudicats a l'empresa Construccions Altega. Les obres es van iniciar aquest dilluns passat i es calcula que duraran tota la setmana. Durant aquests dies als dos carrers s'hi pot transitar amb normalitat, si bé s'hi ha prohibit l'estacionament de vehicles per facilitar la feina dels operaris i l'entrada i sortida de vehicles per descarregar material.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona