Infraestructures

Els talls a l'N-340 els dijous seguiran

Els veïns van fer ahir l'última protesta de l'any a l'Ametlla i les Cases d'Alcanar

Els talls de trànsit a
l'N-340 els dijous per reclamar la gratuïtat de l'autopista AP-7 al tram ebrenc continuaran el 2016. Així ho va assegurar ahir el president de la Federació d'Amposta d'Associacions de Veïns, Llorenç Navarro, que també va explicar que les dues pròximes setmanes no hi haurà protestes a la carretera. “Els dies 24 i 31 de desembre no volem provocar cap retenció a la carretera, tothom té ganes d'arribar de pressa a casa en aquestes dates”, va assenyalar Navarro. Així, el tall d'ahir de l'N-340 va ser l'últim de l'any, després de tretze setmanes consecutives de mobilitzacions dels veïns per denunciar la perillositat de circular per l'N-340.

Desenes de veïns es van concentrar a l'Ametlla de Mar i les Cases d'Alcanar a l'N-340 a primera hora de la tarda per tallar la via i reclamar als polítics que no s'activen només en campanya electoral. “Convidem els promotors de la mobilització de l'11 de desembre a sumar-se als talls de carretera setmanals”, va dir Navarro. Els veïns continuen reclamant als alcaldes que signen el seu manifest, que exigeix la gratuïtat de l'AP-7 i la paralització de les rotondes que Foment construeix a l'N-340.

Els veïns reprendran les protestes el 7 de gener i preparen una acció més contundent a l'Ampolla també al gener. Al febrer preveuen fer una acció a Vinaròs (Baix Maestrat) i al març a Amposta.

Reunió amb el nou govern de l'Estat

La Federació d'Amposta d'Associacions de Veïns reclamarà, a través d ela Confederació Estatal d'Associacions de Veïns, una reunió amb el nou govern de l'Estat després de les eleccions del 20-D. “Reclamarem al nou govern que resolgui de forma immediata els problemes de sinistralitat que té l'N-340 i això només es pot fer d'una manera, que és amb l'alliberament dels peatges per a tothom”, va dir Navarro, que és contrari a les bonificacions als camions per forçar-los a circular per l'AP-7. Els veïns també insistiran que es paralitzen les onze rotondes projectades a l'N-340, una de les quals ja està acabada al Perelló, mentre que s'han iniciat els treballs a la de l'Ametlla de Mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona