Infraestructures

Endesa amplia la xarxa elèctrica a Empuriabrava

L'empresa subministradora Endesa ha ampliat la xarxa elèctrica de baixa tensió al municipi de Castelló d'Empúries, estenent una nova línia soterrada a la urbanització Empuriabrava. Les obres, que tenen com a objectiu garantir una millor qualitat i continuïtat del subministrament elèctric, han tingut una inversió de gairebé 15.000 euros, aportats íntegrament per la companyia elèctrica.

En concret, aquests treballs han significat la col·locació d'un nou tram, de 170 metres de longitud de cable subterrani, que transcorre, en la seva major part, per la vorera del carrer Puigmal fins al carrer Francolí, de la marina d'Empuriabrava. La necessitat d'aquestes es deu al fet que es tracta d'una zona on les segones residències i els establiments comercials han anant augmentant amb el pas dels anys i, per tant, també ha augmentat la demanda elèctrica. Amb aquests treballs, la companyia té l'objectiu d'enfortir la xarxa elèctrica de baixa tensió de la zona i evitar possibles situacions de sobretensions i sobrecàrregues. Amb aquesta nova línia es millora la qualitat del subministrament elèctric a més de 850 clients del municipi. Segons informa l'empresa, aquests treballs formen part del conjunt d'actuacions que Endesa desenvolupa a l'Alt Empordà per tal d'assegurar un servei elèctric de qualitat als seus clients.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia