Infraestructures

Els escolars d'Agres reinicien el curs al col·legi El Teix després d'any i mig

Mentre es realitzaven les obres s'han fet classes al Centre Cultural de la població

Els 27 alumnes del col·legi El Teix d'Agres s'han incorporat de nou al centre educatiu de la localitat després de les vacances de Nadal, just després d'haver estat més d'un any al Centre Cultural de la població quan les obres de rehabilitació previstes havien de durar al voltant de tres mesos.

José Manuel Francés, alcalde d'Agres, en nom de la Corporació Municipal, «es congratula de què, per fi, hagen acabat les obres de rehabilitació del col·legi El Teix i que els alumnes hagen pogut començar el nou any en les millors condicions».

Així i tot, i després dels retards, encara queden alguns aspectes per perfilar, segons comenta Francés, «com finalitzar la pavimentació del pati, culminar la nova il·luminació de les aules i la posada en marxa de la nova calefacció de biomassa que suposarà una inversió de 36.000 € que sufragarà la Diputació».

Les obres de rehabilitació d'El Teix han patit retards i paralitzacions que han fet que els xiquets i xiquetes d'Agres tingueren que rebre classe al Centre de Cultura separats per panells durant quasi dos cursos educatius, tot baix l'amenaça de posar autobusos i portar els xiquets a Muro si l'Ajuntament no cedia les seues instal·lacions, repercutint en la programació cultural d'aquesta localitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia