Infraestructures

Els veïns, en contra del nou enllaç de l'eix

Asseguren que el nou enllaç a Sant Julià els farà perdre qualitat de vida

El nou enllaç a l'eix des de Sant Julià de Vilatorta (Osona) que la Generalitat ha projectat per a la carretera de Vilalleons ha topat amb l'oposició dels veïns que resideixen al voltant del traçat previst per a l'accés, i alguns ja han mostrat la seva disconformitat en forma d'al·legacions a la proposta.

Una desena d'immobles, entre els quals hi ha masies i cases residencials, es veurien afectats amb el desdoblament projectat de la carretera de Vilalleons i el carril verd que la resseguirà lateralment, perquè se'ls menja terreny i tindrien la carretera més a prop –alguns només a deu metres– del que la tenen ara. El projecte de traçat també preveu respectar els plataners que hi ha als vorals, però els pagesos de la zona són partidaris de tallar-los per evitar “perdre més sòl agrícola”.

L'associació de veïns de Vilalleons encara no ha abordat el tema, però la sensació general a la zona és que fer al·legacions no servirà per a res, cosa que des de l'Ajuntament de Sant Julià neguen. L'alcalde, Joan Carles Rodríguez, diu que el consistori “farà seves les peticions que siguin lògiques”. A més, afegeix que com a Ajuntament també han presentat millores a la Generalitat i, fins i tot, apunta que, si no es compleixen els “condicionants” de l'equip de govern per fer aquest enllaç, que ells consideren que és la millor opció, l'Ajuntament podria tornar a demanar l'enllaç per la Sauleda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona