Acord a Llambilles per a la cessió de l'espai per als vials que enllaçaran amb la rotonda

L'Ajuntament aprovarà al ple els convenis pactats amb una desena de propietaris del polígon i del veïnat de l'Estació

El vial afectat per la reurbanització es divideix en dues parts: una part queda a la zona de davant del polígon Les Conques, i l'altra al veïnat de l'Estació. En total són una desena de propietaris afectats, que cedeixen una part del seu terreny a canvi d'eixamplar el vial i adequar-lo en alguns punts amb espais verds i d'aparcament. L'obra inclou la renovació i el soterrament dels serveis de portada d'aigua potable, clavegueram, enllumenat i telèfon, i l'adequació del carril bici. El vial, en mal estat i estret, passarà de tenir 4 metres d'amplada a tenir-ne 10.

La reurbanització del vial forma part del projecte de la rotonda que es construirà a l'altura del polígon, amb l'objectiu d'agilitzar el trànsit obligant-lo a passar per aquesta infraestructura quan hagi de fer el gir a l'esquerra des de la C-65. Això permetrà eliminar un dels tres moviments del semàfor. El semàfor no permetrà els girs a l'esquerra, de manera que els conductors que vulguin entrar al nucli venint de Girona o anar a Fornells venint de Cassà de la Selva ho hauran de fer a través de la rotonda i del vial reurbanitzat. La rotonda, a més millorarà la seguretat de l'accés al polígon i al camí del veïnat de Sant Cristòfol.

L'obra de la rotonda es preveu adjudicar aquesta tardor, i es començarà a executar la primavera vinent. Els terminis d'execució es calculen en uns deu mesos, amb la qual cosa no estarà acabada fins a finals del 2010. Això significa que a l'estiu vinent el trànsit encara haurà de suportar les cues diàries, incrementades en època de vacances per l'augment de conductors que es desplacen a la costa.

Mentrestant, continuen els tràmits per fer la variant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona