Infraestructures

infraestructures

Obert de nou el pont dels Carlins de Salt, després de les obres

Els treballs han consistit en el reforç del ferm del tram del pont de l'AP-7 i l'adequació d'un carril per a vianants

El pont dels Carlins de Salt ja torna a estar obert al pas de vehicles, després que s'hagin acabat les obres de reforma que s'hi han dut a terme. En concret, han consistit en l'ampliació de la calçada i la construcció d'una vorera a la banda nord, així com el reforçament del ferm, que estava en molt mal estat. L'objectiu principal del projecte era precisament aquest, refer l'asfalt.

La necessitat d'emprendre l'obra va portar a buscar la manera d'encabir també en el pont un carril bici i un pas per a vianants, reivindicat pels veïns i pels treballadors del polígon de Torre Mirona. La negativa d'Abertis a permetre l'ampliació del pont va fer que finalment s'optés per la separació del vial per als cotxes d'un carril compartit per a bicis i vianants.

Es tracta d'unes obres promogudes per la Diputació de Girona. El tram que s'ha arreglat, d'uns 570 metres de llargada i que va des de la rotonda de l'Espai Gironès fins al carrer Caterina Albert, a l'entrada del polígon Torre Mirona, és frontera de tres termes municipals: Salt, Bescanó i Vilablareix. Els tres municipis van recórrer a la Diputació a fi que l'ens es fes càrrec de la reforma. El pressupost dels treballs realitzats era de 317.000 euros.

LA XIFRA

27.8.2013
Es va tallar
el trànsit al pont que travessa l'autopista per fer una remodelació a fons de tot el ferm.

Millores al nus de comunicacions de la Coma-Cros

En les darreres setmanes s'han executat obres de millora al nus de comunicacions de la factoria cultural Coma-Cros. Han consistit en l'adequació del pas per accedir des de l'entrada principal de l'equipament cultural a la zona on hi ha el Museu de l'Aigua.

Un cop enllestida la reforma, l'accés al museu serà precisament per aquest punt. Des de la seva inauguració, el febrer del 2011, l'accés al M useu de l'Aigua s'ha fet des de l'aparcament lateral de la nau Kropotkin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona