Infraestructures

EQUIPAMENTS

Canet d'Adri canvia el balcó i estrena bandera

L'alcalde assenyala que l'espai de l'antiga balconada era insuficient

Menys de dos anys després de la remodelació de l'edifici, l'Ajuntament de Canet d'Adri ha canviat la balconada de la façana principal. En lloc dels dos petits balcons, el consistori de Canet ha optat per fer-ne un de gros, d'uns set metres de llargària. “Ara hi caben quatre banderes i hi ha més espai. Abans, era molt incòmode hissar-les-hi”, justifica l'alcalde, Jaume Frigolé (CiU). La Diputació de Girona ha donat una subvenció de 5.000 euros perquè es fes el canvi de balcó.

“Havia demanat un balcó gros, un balcó d'ajuntament, però el director de l'obra no ho va creure oportú. Ara hem corregit una mancança”, assenyala el batlle.

El 19 de març del 2011, Frigolé i el delegat del govern, Eudald Casadesús, van inaugurar la remodelació de l'ajuntament, que va costar 400.000 euros i que va tenir el suport del pla Zapatero.

Creu i graelles

D'altra banda, una iniciativa del regidor de Cultura, Albert Riera (Alarmat), ha fet possible que Canet tingui una nova bandera, d'acord amb l'escut aprovat l'any 1990. Hi han col·laborat els dissenyadors gràfics Èric Nebot i Jordi Sirvent. L'emblema inclou la creu de Sant Vicenç, patró de l'església parroquial de Canet, i les graelles de Sant Llorenç, el patró de l'església d'Adri.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.