Amplien en un quilòmetre el tram en obres del futur carril bus de la C-58

Dilluns que ve, dia 6, a partir de les 22.00 hores, s'iniciaran els treballs per ampliar en un quilòmetre l'actual tram en obres del futur carril per a vehicles d'alta ocupació (vao) de la C-58, entre Ripollet i l'avinguda de la Meridiana de Barcelona.

D'aquesta manera, el tram afectat pels treballs serà el comprès entre el polígon industrial de La Ferreria i la intersecció de l'autopista amb la carretera N-150, en què es reduirà en la seva totalitat l'amplitud dels sis carrils existents.

Segons que ha informat el Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP), dilluns que ve es tancarà també el pas elevat per a vianants sobre la C-33 que uneix els barris de Torre Baró i Vallbona, a l'altura del pont del Congost.

En el tram en obres, de 2,4 quilòmetres de longitud en total, els carrils, tres per sentit, passaran a tenir una amplada d'entre 3,2 i 3 metres, front als 3,5 metres actuals.

A més, s'ocuparan els dos marges laterals per disposar de l'espai necessari per treballar.

Els treballs de senyalització i reducció de l'amplada dels carrils en sentit Sabadell es duran a terme les nits del 6 i 7 de juliol, entre les 22.00 i les 05.00 hores.

En sentit Barcelona, les obres es realitzaran els dies 8 i 9 de juliol en el mateix interval horari.

El divendres 10 de juliol quedarà completament implantada la reducció d'amplades i la nova senyalització en els dos sentits de la marxa.

Durant les nits en què s'efectuïn aquests treballs caldrà l'ocupació puntual d'una part de la calçada, amb l'eliminació, almenys, d'un carril dels tres existents a cadascun dels sentits de la marxa.

Mentre es mantingui la reducció de l'amplitud dels carrils es limitarà la velocitat màxima autoritzada a 80 quilòmetres per hora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona