Infraestructures

ENRIC SERRA

DIRECTOR DE VALLTER 2000

“Les estacions ripolleses hauríem de fer front comú”

El director de Vallter reflexiona sobre la temporada i la situació econòmica de l'estació.

Com es presenta la temporada?

Ara l'estació té gruixos importants de neu a les zones més altes. Si es mantenen les previsions de baixada de temperatures i de nevades, crec que serà una bona temporada.

Quines millores han fet?

La situació econòmica és molt precària i, per tant, ens hem centrat en el manteniment dels remuntadors, en millores als accessos, en alguns punts de les pistes i en el sistema d'emmagatzematge d'aigua.

Com es capgira la situació econòmica?

Hem de parlar-ne i trobar-hi solucions perquè, en cas contrari, els màxims accionistes es podrien plantejar tancar.

I quines proposen?

Subvencions o ajuts...

Vallter 2000 és una estació d'esquí alpí de proximitat en el context de les comarques gironines. Què en pensa, dels Jocs Olímpics Barcelona-Pirineu per al 2022?

Sempre és bo que es parli del sector de l'esquí i els possibles Jocs Olímpics ho permeten. Si se'n parla, hi sortim guanyant. Les estacions ripolleses són petites i haurien de fer un front comú per acollir entrenaments o proves petites.En aquest cas, alguna cosa en les infraestructures i dels serveis d'aquestes estacions es milloraria.

Quin és el tret diferencial de Vallter?

Som una estació de proximitat, sense peatges, ni massificada i a una altura que garanteix una neu de molta qualitat. És una estació ideal per a una escapada d'un dia o fins i tot de mig dia. Per als esquiadors de nivell tenim zones fora de pistes molt interessants i també oferim molts cursets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.