Infraestructures

botarell

Nou camí d'accés a la urbanització dels Domenges

GISA ha adjudicat la redacció del projecte, amb un pressupost de 200.000 euros

El consell de l'empresa pública GISA ha adjudicat la redacció del projecte constructiu d'un nou camí d'accés a la urbanització els Domenges, de Botarell. El cost de l'actuació és de 200.000 euros. La urbanització els Domenges està situada al terme municipal de Botarell, a l'extrem nord, molt separada del nucli urbà i a tocar del terme de les Borges del Camp. Actualment s'hi accedeix mitjançant un camí que va des de la carretera N-420 fins a la mateixa urbanització. També hi ha un altre camí que va des de la urbanització al nucli de les Borges del Camp, travessant amb un pas a diferent nivell la variant de les Borges que actualment està en construcció.

El camí existent d'accés des de l'N-420 no està asfaltat. A més, el punt de connexió del camí amb l'N-420 presenta una visibilitat limitada.

Per tal de millorar la visibilitat i la seguretat en la intersecció, s'ha previst una nova connexió del vial d'accés a la urbanització amb l'N-420. Aquest punt se situarà a uns 250 metres de distància de l'encreuament actual, en direcció cap a Reus. A partir del nou encreuament caldrà construir un nou tram de vial i a més es preveu condicionar els últims 280 metres de l'accés actual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona