Infraestructures

infraestructures

Vilassar de Mar comença la construcció d'un poliesportiu doble cobert

S'ubicarà a l'avinguda Eduard Ferrés i servirà per posar remei a la situació de saturació que hi ha actualment al pavelló d'esports municipal

Vilassar de Mar ja ha començat els treballs per aixecar un altre poliesportiu. L'equipament se situarà a l'avinguda Eduard Ferrés i quan entri en funcionament servirà per posar remei a la situació de saturació que hi ha actualment al pavelló d'esports municipal Paco Martín. Les noves instal·lacions esportives s'estan construint just a sobre d'on ara hi ha una pista descoberta, al mateix carrer. Els treballs estan previstos en dues fases amb dos cossos diferenciats. La primera, que és la que ha començat, consisteix en la construcció de l'edificació corresponent a una pista poliesportiva de grans dimensions divisible en dues, la seva coberta i el seu tancament, aprofitant la pista i les grades que hi ha actualment. El nou equipament tindrà una superfície de 1.293 m² amb una base rectangular de 45,70x28.30 m en planta i una alçada de 10,40 m. La construcció es farà amb mòduls prefabricats de formigó, i tindrà l'accés des de l'avinguda Eduard Ferrés. Aquesta primera fase té un cost aproximat de mig milió d'euros, assumits per l'Ajuntament, i el termini d'execució és de 4 mesos. La segona fase preveu fer una altra edificació, al costat de la que ara comença, en forma d'L, per instal·lar-hi els vestidors, la infermeria i dos magatzems, a més d'una pista exterior secundària.

El regidor d'Esports, Josep Solà (CiU), explica que amb aquesta nova instal·lació “es podrà donar sortida a una demanda dels usuaris”.

LA XIFRA

4
mesos
està previst que durin les obres de la primera fase de la construcció del nou poliesportiu a Vilassar de Mar.

LA FRASE

Amb la construcció d'aquest poliesportiu es podrà donar sortida a una demanda dels usuaris
Josep Solà
regidor d'esports de l'ajuntament de vilassar de mar


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona