Infraestructures

INFRAESTRUCTURES

La C-58 tindrà pantalles acústiques de 6 i 8 metres en el tram de Badia

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques garanteix al consistori l'execució del projecte el 2011 per resoldre una demanda històrica

Les històriques reivindicacions de Badia per minimitzar l'impacte sonor de la C-58 sobre els seus habitatges es resoldran l'any que ve. Així ho va garantir ahir el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, en una visita institucional al municipi. Nadal va assegurar a l'alcaldessa, Eva Menor, que s'ha deixat sense efecte l'antic projecte de situar pantalles acústiques de dos metres d'alt i que durant el 2011 es redactarà un nou projecte que inclou pantalles acústiques vegetals i també de metacrilat que tindran sis i vuit metres d'alt.

Des de l'enllaç de l'AP-7 fins passada l'avinguda d'Eivissa s'instal·larà una pantalla vegetal de sis metres. Des d'aquest punt i fins al viaducte de la C-58 s'aixecarà un terraplè i s'hi farà una pantalla de vuit metres. I el tram que connecta amb el nou vial d'accés a Badia incorporarà pantalles de metacrilat de sis metres. En total, s'aixecarà poc més d'un quilòmetre de barreres acústiques per aïllar dels sorolls els veïns que viuen als edificis d'onze plantes. El pressupost d'aquest projecte és de 2,5 milions d'euros i Nadal va dir que l'empresa pública GISA ja té la partida necessària per executar-lo.

L'alcaldessa va dir que malgrat el retard entre el projecte inicial i l'actual “no s'ha perdut el temps, sinó que s'ha guanyat una barrera sònica que reduirà molt el soroll als edificis a tocar de la C-58”.

LA XIFRA

2,5
milions d'euros és el pressupost
per instal·lar les pantalles acústiques vegetals en un tram d'un quilòmetre.

LA FRASE

No hem perdut el temps, sinó que hem guanyat una barrera sònica que reduirà molt el soroll
Eva Menor
ALCALDESSA DE BADIA


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona