Infraestructures

INFRAESTRUCTURES

El noi que es va adormir al tren

Dues versions Els pares del menor de 17 anys expliquen una versió que acusa Renfe de desatenció i la companyia assegura que va actuar com cal

Una família de Breda explica el periple que va haver de viure el seu fill de 17 anys, el dia 16 passat, quan va quedar adormit al tren quan viatjava entre Granollers i Breda. Segons la versió del noi i dels seus pares, es va despertar cap a les onze de la nit dins un vagó a l'estació de Maçanet-Massanes, punt final del recorregut, sense llum i amb les portes tancades. Explica que es va posar a cridar fins que el va sentir un guarda de seguretat que va obrir les portes del vagó. El jove també assegura que li va demanar per poder trucar la seva família, que l'havia anat a esperar infructuosament a l'estació de Breda, i que el guarda es va negar a facilitar-li cap telèfon i li va recomanar que anés a trucar a Massanes, que és a uns dos quilòmetres de l'estació. El jove viatjava amb una bicicleta que no disposava de llum i diu que va haver de recórrer els dos quilòmetres que el separaven de la primera casa que va trobar, on li van permetre utilitzar el telèfon per contactar amb la seva família. Els seus pares, per la seva banda, expliquen que en veure que el noi no arribava es van inquietar i es van posar en contacte amb els responsables del ferrocarril, que els van assegurar que abans de tancar els vagons es feia un repàs complet per assegurar que no hi queda ningú a dins.

La versió de Renfe difereix del tot de la que dóna el noi de Breda. Segons ells, mai es va identificar com a menor, va ser el mateix guarda i un agent de la neteja que el van despertar i asseguren que se li va oferir posar-lo en contacte amb la seva família. Sempre segons Renfe, el jove va refusar l'ajut, va treure un telèfon de la butxaca i els va demanar cap on s'anava a Hostalric, i que va marxar amb la bicicleta amb què viatjava. Aquest diari ha pogut parlar amb els veïns de Massanes, que corroboren que dijous passat a la nit van atendre un noi que els va demanar per trucar a Breda a la seva família perquè el recollissin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona