Infraestructures

infraestructures

Dos semàfors més a l'N-260 a l'altura de Campdevànol

Foment millora la seguretat de la via al punt on va morir una dona

També hi haurà un nou carril d'incorporació

Els operaris del Ministeri de Foment estan duent a terme, aquests dies, diversos treballs de senyalització i instal·lació d'elements de seguretat a la travessera de l'eix pirinenc (N-260), a l'altura de Campdevànol. D'aquesta manera, Foment completa les millores iniciades amb la renovació de la capa d'asfalt del tram d'aquesta via entre Ripoll i Ribes, on poc després dels treballs el paviment es va enfonsar en alguns punts –un problema que ara ja està solucionat.

Les obres iniciades ara consisteixen a instal·lar dos semàfors –n'hi ha un– i a construir un carril d'incorporació a la carretera des del pont de Gombrèn. Pel que fa als semàfors, un es col·locarà just a l'entrada de la travessera des de Ripoll i regularà la velocitat dels vehicles –potser també s'hi instal·larà un radar–. L'altre serà només per a vianants i s'instal·larà al davant de l'hotel Sèquia Molinar, on s'habilitarà un pas per a vianants que enllaçarà amb el pont de Gombrèn.

El carril d'incorporació es farà al sector de l'encreuament amb la carretera de Gombrèn i servirà per als vehicles que accedeixin a l'eix pirinenc des d'aquesta carretera en direcció a Ribes de Freser i Puigcerdà. Per poder construir aquest carril, s'haurà d'ampliar la travessera en aquest punt.

Aquestes obres formen part del pla de seguretat de l'eix pirinenc, redactat l'any 2008, i s'han accelerat gràcies a la reunió entre l'alcaldessa, Núria López, i el cap de carreteres del govern espanyol a Girona, Jorge Verdú, arran de l'accident mortal d'una veïna de Campdevànol en aquesta travessera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona