Infraestructures i serveis

Figueres reasfaltarà fins a catorze trams de carrer

Aquesta tanda de reasfaltatge de la ciutat correspon a la prevista per al 2020

L’Ajuntament de Figueres iniciarà la setmana vinent obres de conservació i manteniment de l’asfalt de catorze trams de carrers de la ciutat, una tanda que va validar la junta de govern local l’1 d’octubre de l’any passat i que ara s’executarà en menys d’un mes. La superfície total que s’asfaltarà és de 2.360 metres quadrats.

La intervenció s’iniciarà la setmana vinent i dos dels primers carrers que es tornaran a asfaltar són el d’Avinyonet i el carrer Met Miravitlles. També es refarà l’asfalt a la part nord de la rotonda del carrer Fages de Climent, el carrer Albert Cotó (des de l’avinguda Salvador Dalí fins al carrer Santa Llogaia), el carrer Sant Llàtzer –des de Méndez Núñez fins a Pompeu Fabra–, el carrer Mare de Déu de Montserrat –entre el carrer Oliva i el carrer Nou– i la rambla Nova est. Així mateix, s’asfaltarà la rambla Nova oest, el carrer Josep Roca i Bros, la rotonda de la carretera de Llançà, la plaça de l’Estació nord, la plaça de l’Estació sud, el carrer Rubaudonadeu i el carrer Mar.

Els treballs aniran a càrrec de l’empresa Construccions Fusté i tindran un cost per a l’Ajuntament de 186.076 euros, una xifra sensiblement inferior al preu de sortida del concurs, que va ser de 264.052 euros. Van participar en el concurs fins a nou empreses diferents. La guanyadora va ser la que va oferir el preu més baix de les que es van presentar.

La tanda d’asfaltatge s’ha d’executar entre el 31 de maig i el 27 de juny. Les obres de reparació s’organitzaran per zones per evitar al màxim els talls de circulació.

L’asfaltatge d’aquests carrers ja fa alguns mesos que s’havia d’efectuar, però el cert és que el darrer pla d’asfaltatge fa ja sis anys que es va desplegar. Els treballs consistiran a intervenir en el fresatge del paviment existent; la reparació de l’enfonsament; la repavimentació amb aplicació de reg d’emprimació i subministrament, estesa i compactació d’una capa d’aglomerat asfàltic en calent.

LA XIFRA

2.360
metres quadrats.
Aquesta és la superfície que s’ha de reasfaltar, que correspon a 14 trams de carrer.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona