Els veïns recorden que la millora de la carretera del Mallol és una petició històrica

Un dels afectats per l'ampliació, però, la qualificava d'il·legal

L'associació recorda que la majoria dels veïns fa temps que reclamen aquesta millora de la carretera de Sant Privat i la qualifica d'estrictament necessària, ja que és estreta, comunica els pobles de la Vall d'en Bas i, a més, hi ha un intens trànsit de tractors, cotxes i, els dies festius, de bicicletes. «Creiem que els veïns de Sant Privat tenim el mateix dret a gaudir d'una carretera moderna. També comprenem que en algun tram aquesta pren més terreny del que ens agradaria, però tornem a dir que és un mal menor davant una necessitat evident», afirma l'entitat en un escrit, tot recordant el suport a la millora manifestat a les seves assemblees. A part, constata que l'ampliació que ara la Diputació executa a la carretera entre els Hostalets i Joanetes segueix els mateixos criteris. Finalment, l'associació diu que entén la preocupació del propietari dels terrenys afectats pel nou traçat que elimina els revolts del Mallol. «Costa més d'entendre, però, que aquest propietari sol·liciti la requalificació dels seus terrenys si la carretera se li menja un tros de camp. I és que una cosa és una carretera més ampla i una altra és convertir un terreny rústic al mig de la vall en urbanitzable», sentencia.

Pere Trias ha afirmat rotundament que la Diputació ha fet les coses bé, tant en la tramitació i en la informació pública com en l'ajustament del projecte als planejaments vigents a la zona. «No amaguem el cap sota l'ala. Hem parlat amb el veí afectat, però la nostra feina no va més enllà de l'obligació que tenim de millorar la nostra xarxa de carreteres», va indicar. A més, hi va afegir que el projecte respon a la voluntat de la majoria de veïns del Mallol i de Sant Privat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona