Afectacions en el trànsit de Ripoll per obres a la ronda Mas d'en Bosch

Cal donar pas alternatiu o desviar els vehicles en alguns trams

Les obres que es duen a terme a la ronda Mas d'en Bosch consisteixen en la renovació del paviment i en la millora dels elements de seguretat i drenatge d'aquesta transitada via. El tram afectat són els 2,2 quilòmetres de la ronda que uneixen el pont d'Olot i el giratori de la carretera de Sant Joan de les Abadesses. A part de donar pas alternatiu als vehicles o fins i tot de desviar el trànsit als punts on s'està treballant, com abans-d'ahir i ahir al sector del polígon Pintors, també s'ha limitat la velocitat a tot el tram en obres i s'ha reduït l'amplada dels carrils en alguns trams.

La ronda Mas d'en Bosch dóna continuïtat al carrer del Progrés en sentit nord i fa ara la funció de variant est. En sentit sud, la connexió entre el carrer Progrés i la ronda es fa pel passeig de Sant Joan. Aprofitant els treballs, el govern local ha demanat a la Generalitat que estudiï i dugui a terme la millora dels accessos al nou Centre de Tecnificació Esportiva, que està situat davant per davant de l'Escola del Treball del Ripollès, just a la meitat del traçat.

Més millores al Ripollès

La millora de la ronda Mas d'en Bosch es completarà aviat amb l'execució d'un segon projecte, de 2,2 milions, en què es preveu la reforma de totes les travesseres urbanes de la vila prèvia a la cessió de la titularitat que el govern català farà a l'Ajuntament. Al Ripollès, ara, s'hi duen a terme les obres de millora d'un pont de la C-38, entre Sant Joan de les Abadesses i Sant Pau de Segúries, i s'ha enllestit la millora del pont sobre el Ter que uneix Sant Joan i la carretera d'Ogassa. A més, s'executa el desdoblament de la C-17, entre Vic i la capital del Ripollès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona