L'Ajuntament de Pego es veu obligat a fer canvis urgents en els projectes previstos al Pla Confiança

Dimarts se celebrava a l'Ajuntament de Pego un plenari extraordinari de caràcter urgent, ja que el dijous, 18 de març, s'acaba el termini per a entregar un nou projecte que es financie amb el Pla Especial de Recolzament a la Inversió Productiva en Municipis, també conegut com a Pla Confiança o Pla Camps.

El 20 d'abril de 2009 el plenari de l'Ajuntament de Pego aprovava, per 8 vots a favor, els de l'equip de govern (CdP, PSPV i Bloc) i 6 en contra, el del PP, remetre a la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació, cinc projectes per a desenvolupar dins el Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva.

Un d'eixos projectes era l'habilitació de 4 aules per a usos múltiples, en aquest cas en els baixos dels nous habitatges de protecció oficial, per a destinar-les com a seus per a distintes associacions del poble de Pego. El projecte tenia un cost total de 232.443 euros.

El 15 de febrer de 2010, la Conselleria d'Economia, Hisenda i Ocupació denegava l'aprovació d'aquest projecte, forçant la substitució del mateix per un altre projecte que havia de presentar-se en el termini d'un mes des de la notificació de la resolució.

Així, dimarts s'aprovava per 9 vots a favor, els de l'equip de govern, i 5 abstencions, les de l'oposició, un nou projecte de substitució, més concretament, obra de repavimentació de vials en casc urbà.

Sobre la qüestió el portaveu del Bloc, Àngel Sendra, va afirmar que l'anterior projecte «ens agradava [...] per la necessitat de tenir infraestructura per tal de reubicar a les associacions». Sobre el nou projecte, assegurava Sendra que «vista la urgència hem presentat un projecte que creiem que sí que ens aprovaran perquè ja l'han donat a d'altres municipis i tot és necessari per al poble».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.