El Consell considera compatible demanar alhora el rescat de l'AP-7 i el desdoblament de la N-340

La portaveu del Consell utilitza un to conciliador per evitar la confrontació amb el PP de Castelló

La portaveu del govern valencià, Paula Sánchez de León, ha manifestat hui, en la roda de premsa posterior a la reunió del Consell, que «no és incompatible» assumir el rescat de l'AP-7 i alhora el desdoblament de la N-340, que és la prioritat del PP de Castelló.

D'aquesta manera, Sánchez de León ha intentat contrarestar l'enuig que ha provocat la presentació a les Corts, per part del Grup Popular, d'una proposició de llei per reclamar al govern estatal el rescat de l'autopista del Mediterrani, cosa que també ha fet el Grup Compromís. La proposició va encendre les alarmes en el PP de Castelló, que va advertir que el govern estatal podria usar el rescat de l'autopista com a «excusa» per a abandonar el desdoblament de la N-340. Ahir mateix, el president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, va rebutjar el rescat de l'autopista «perquè val una fortuna» i que declarar que el Ministeri de Foment s'ha de dedicar a duplicar la N-340 i «fer cas del que diuen els ajuntaments afectats» perquè «és el que estem demanant els ciutadans des de fa més de quaranta anys».

Hui, el portaveu del Grup del PP en l'Ajuntament de Castelló, Javier Moliner, ha tornat a exigir que Foment «es pose en marxa per donar solució» a la variant de la N-340 «amb un traçat que no perjudique l'ermita de la Magdalena». Segons, Moliner, el rescat de l'AP-7 sense construir la variant, «és un pedaç».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona