Redueixen en 1,7 milions el cost de la piscina coberta de Palamós i Calonge

La Mancomunitat, on també hi ha Vall-llobrega, aprovarà avui el nou projecte

El projecte bàsic de la piscina coberta i sala polivalent al sector Balitrà Est, al terme de Calonge, però tocant la vila de Palamós, que aprova avui la Mancomunitat, representa un canvi substancial respecte a l'aprovat fa quatre anys, tant en l'aspecte econòmic com en l'estructural.

El projecte actual, redactat pels tècnics de l'Ajuntament de Calonge amb l'assessorament de Jordi Marcé Arquitectes, té un cost de 5,3 milions d'euros, dels quals 4,5 corresponen al complex esportiu, mentre que l'anterior pujava a 7 milions, dels quals 5,8 eren per a la piscina.

La reducció afecta sobretot el complex, amb una rebaixa d'1,3 milions. Això s'ha aconseguit fent que tota l'activitat es concentri en un únic edifici i no pas en dos de connectats. La reducció constructiva, a més, també permetrà que es redueixi considerablement el termini d'execució, que fins ara era de 18 mesos, a part que també es preveu que l'estructura sigui prefabricada.

L'alcaldessa de Palamós confia que el projecte es podrà posar a licitació aquest estiu i enllestir en un termini inferior als 12 mesos. A part del projecte bàsic, la Mancomunitat aprova també l'estudi de viabilitat econòmica, el projecte de gestió, l'avantprojecte de construcció i explotació, i l'enviament a la Generalitat per aspirar a una subvenció.

El nou projecte inclou una piscina principal de 25x12,5 metres i una altra de 12,6x6 metres, a part de dues més amb funcions d'hidromassatge i wellness, i quatre sales esportives per a activitats dirigides. L'equipament fa 3.570 m² en total.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona