Tallen part de l'accés nord a Palamós per les obres de la C-31

L'accés nord a Palamós, per anar a la Fosca o Sant Joan de Palamós, es tancarà provisionalment als vehicles que vagin en direcció a Palafrugell entre demà dilluns i divendres, arran de les obres de desdoblament de la carretera C-31. Per contra, es mantindrà l'accés nord per als vehicles que vinguin directament de Palafrugell.

Al llarg d'aquesta setmana, l'empresa que executa les obres de desdoblament de la carrereta portarà a terme tasques per a la ubicació d'estructures en aquest indret, uns treballs que es faran amb una màquina de gran tonatge que cal que ocupi aquest espai.

Per preveure, durant aquests dies, l'accés a Palamós dels vehicles que circulen en direcció nord i que es veuran, doncs, afectats per aquest tall, l'empresa constructora senyalitzarà adequadament un itinerari alternatiu, que conduirà els vehicles fins al desviament de Vall-llobrega i la platja de Castell. Allà, aprofitant els giratoris, podran tornar a connectar amb la C-31 (ara en direcció sud) per poder accedir a Palamós des del pont de l'enllaç nord, com si vinguessin de Palafrugell. L'altra possibilitat d'entrar a Palamós que tenen els conductors és sortir abans, pel desviament d'anar cap a Sant Antoni de Calonge, i entrar al municipi per l'avinguda de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona