CiU reclama el desdoblament de la carretera entre Banyoles i Besalú

El Parlament instarà el govern a agilitar els tràmits perquè les obres de desdoblament de carretera C-66 entre Banyoles i Besalú comencin «al més aviat possible». La decisió de la cambra es va produir ahir arran d'una proposta del grup de CiU, a través de la diputada Dolors Rovirola. La parlamentària de CiU –i alcaldessa de Vilademuls, al Pla de l'Estany– havia demanat que també s'instés el govern a «complir rigorosament amb l'últim calendari donat pel DPTOP, que establia la licitació de les obres per l'any 2010», però això no va ser acceptat per la cambra perquè no hi van donar suport els tres partits del govern.

«Des del 2004 –es va queixar ahir Rovirola– la conselleria de Política Territorial i Obres Públiques ha anat donant diferents calendaris sobre els terminis d'inici de les obres del desdoblament de la C-66, i tot i que és comprensible que hi hagi hagut alguns retards fruit de les al·legacions presentades pels ajuntaments afectats, sis anys després de l'inici de la tramitació de l'expedient es fa difícil justificar encara més retards en l'inici de les obres.»

La diputada va fer notar que, en els darrers anys, el govern s'ha contradit diverses vegades sobre la data d'inici de les obres. L'últim calendari donat per la Generalitat marca l'inici dels treballs el 2011. El projecte, que abasta des de Fares fins a Cornellà del Terri, té un pressupost de 172 milions,



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona