Instal·len llums a la cruïlla de Besalú de la recta de Fares

La intersecció de la carretera C-66 amb l'accés Est de Besalú, a la recta de Fares, estarà il·luminada d'aquí a unes setmanes. La primera fase dels treballs –consistents en la construcció dels serveis soterrats– és a punt d'acabar i quedarà pendent la instal·lació del cablejat i la col·locació de les torres. En total, hi haurà 40 punts de llum. A més, també instal·laran un cartell lluminós per recordar que en aquest tram la velocitat està limitada a 80 quilòmetres per hora.

Els treballs els executa la direcció general de Carreteres, després d'una petició en aquest sentit presentada pels ajuntaments de Besalú i de Sant Ferriol, els dos municipis directament afectats. El fet que la intersecció estigui en un extrem de la variant de Besalú i que per trencar cap a aquesta vila calgui envair el carril contrari, ha estat motiu de preocupació per part dels dos consistoris, fins al punt que inicialment van demanar que, en lloc d'aquesta intersecció, s'hi construís una rotonda. La Generalitat no hi va accedir, argumentant que el tram no implicava tant de perill com temien els ajuntaments i, de fet, des que es va inaugurar, el juliol del 2007, no hi ha hagut incidents de consideració.

La controvertida cruïlla és provisional, atès que a l'altura d'aquest punt ha de començar el desdoblament de la C-66 fins a Cornellà del Terri. Quan, d'aquí a tres o quatre anys, entri en servei la nova carretera, la intersecció de la recta de Fares es transformarà en una rotonda a diferents nivells.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona