Infraestructures i serveis

L'espai multiús de Vall-llobrega ja té estructura

Els pilars i l'embigat de la pista polivalent ja estan a punt i la nau ha d'estar feta al maig

La primera fase de l'espai polivalent de Vall-llobrega avança, amb l'estructura ja enllestida. I al municipi compten que aquesta setmana arribi el material per aixecar-hi les parets i la coberta. L'alcalde, Rufino Guirado, explica que la nau s'ha adjudicat per menys de 400.000 euros, i ara calcula que encara n'hauran d'invertir uns 200.000 més per deixar la pista esportiva a punt, adquirir l'equipament interior de l'edifici i posar-hi una petita graderia per als espectadors de les activitats esportives, actuacions que quedaran incloses en la segona fase. L'alcalde diu que trauran a subhasta els acabats en els pròxims mesos, perquè arrenquin un cop finalitzades les obres de la nau, que estima que quedaran enllestides “entre finals d'abril i primers de maig”.

L'equipament és una reivindicació històrica al poble, però durant la crisi el govern de Guirado va optar per una solució provisional en forma d'envelat permanent que no va acabar de donar resultats, sobretot pel vent i les exigències de les normatives de seguretat. Finalment, aquest mandat van optar per desmuntar l'envelat i encarregar la construcció de l'espai permanent, que també va topar amb l'obstacle que la primera empresa adjudicatària hi va renunciar. A més de les activitats dels clubs esportius del municipi, l'espai permetrà que els alumnes de l'escola hi facin esport i organitzar-hi activitats socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia