Infraestructures

Inauguren un nou vial a Palau-saverdera

El carrer connecta el nucli antic del poble amb la urbanització del Mas Isaac

Palau-saverdera va inaugurar ahir el nou vial de connexió entre el nucli del poble i la urbanització del Mas Isaac. Aquest nou carrer facilitarà el trànsit de persones i de vehicles entre el nucli antic del poble i aquesta urbanització, sense necessitat de passar per la carretera GI-610. En l'acte, van assistir-hi el president de la Diputació de Girona, Pere Vila, i l'alcaldessa de Palau-saverdera, Isabel Maria Cortada, entre altres autoritats i veïns del poble. El nou carrer està situat a l'extrem de l'avinguda Mas Oriol –l'avinguda on hi ha la piscina– i té dos sentits de circulació i voreres. A més, passa per sobre del rec del Mas Oriol i per fer-ho s'ha col·locat una estructura de formigó de grans dimensions que fa de pont sobre el torrent.

Durant l'acte d'inauguració l'alcaldessa, Isabel Maria Cortada, va destacar que l'obra significa, d'una banda, un element d'unió física, “deixar un relatiu aïllament i estar connectats de manera completa”, i, d'una altra banda, una forma d'estendre ponts, “una imatge del que hauria de ser la unió veïnal, de compromís amb el territori on la gent ha triat viure”. Aquestes obres van començar el 25 de gener i fa poques setmanes que aquest nou carrer ja està obert al trànsit. El projecte ha tingut un cost total de 177.956,16 euros i el finançament ha anat a càrrec de la Diputació de Girona, que ha aportat 90.000 euros; l'Ajuntament, amb 82.956,16 euros, i el Consorci de la Costa Brava, que ha posat els 5.000 euros restants. S'ha executat en dues fases.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona