Ginestar recupera del camí de l'embarcador

El passeig de l'embarcador de Ginestar ja és una realitat. Ahir, l'alcalde de la localitat, Josep Maria Domènech, i el director de l'Incasòl, Miquel Bonilla, van inaugurar aquesta obra que recupera la relació del municipi amb el riu Ebre i que ofereix a Ginestar la possibilitat d'aprofitar els seus recursos naturals i paisatgístics, tant des d'una òptica local com en el camp del desenvolupament turístic.

La creació del passeig és la segona fase de l'actuació que es va iniciar el 2003 amb el condicionament de l'entorn de l'antic camp de futbol de Ginestar. Ha tingut un cost total d'uns 210.000 euros aportats per l'Incasòl. Ara ell passeig, de 960 metres, transcorre per la plana fluvial, envoltat de vinyes, en el que constitueix el paisatge més genuí de la zona. Comença al lloc que ocupava l'antic camp de futbol, ara parcialment enjardinat, situat sobre la primera de les terrasses fluvials que delimita amb el nucli urbà. I arriba fins a la riba del riu, al punt on està situat l'embarcador, inserit en el bosc de ribera.

Les àrees estan equipades amb bancs i fonts, on es poden fer diverses activitats de lleure. També hi ha aparells que permeten l'exercitació i manteniment físic de persones adultes. Al final del passeig s'ha creat una zona aparcament i a la riba de l'Ebre s'ha adequat un mirador per a la construcció del qual s'ha aprofitat una plataforma de l'antic embarcador que està fora de servei, amb excel·lents vistes al riu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona