S'obre al trànsit la nova rotonda a l'entrada de l'Ametlla del Vallès

Aquesta rotonda, situada en la coneguda com la cruïlla de Can Quico, sempre ha estat una zona conflictiva pel què fa al trànsit degut al volum d'aquest al ser un enclavament estratègic per a entrar i sortir de l'Ametlla del Vallès, en direcció a la Garriga, a la C-17 o a Bigues i Riells. Amb la construcció d'aquesta rotonda es vol solucionar aquest problema i que serveixi per a distribuir el trànsit de forma ordenada i fluïda. El cost de l'execució d'aquestes obres ha estat de 557.092,69 € i la durada de sis mesos.

Les actuacions fetes no només s'han dedicat a la construcció de rotonda, sinó que també s'ha elaborat un projecte d'adequació de l'accés al Parc de Maria Lluïsa. Alhora, s'han realitzat obres complementàries, com són la urbanització de la vorera sud de la carretera BP 1432, prolongant l'actuació des del finals de l'àmbit de la rotonda fins al carrer Ramon Capell i s'ha posat, també, un nou paviment asfàltic en a-quest tram de carretera. Al carrer Torregassa s'ha aprofitat per a substituir el clavegueram general dins de l'àmbit de l'obra, atès el seu mal estat i, també, s'ha construït un tram de carril bici que, en un futur, ha de connectar amb la Garriga i Bigues.

En aquests moments l'únic que resta per fer és la connexió de la canalització del telèfon pendent en el pas del carrer Mestre Ramon Capell i la connexió de l'embornal d'aigües pluvials de la carretera fins el mateix carrer.

Des d'aquestes línies es vol destacar l'excel·lent comportament dels veïns d'aquesta zona, que han patit els inconvenients que comporten unes obres d'aquesta envergadura i, alhora, donar-los les gràcies per la seva paciència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona