Administracions

Pilar Bosch relleva Josep Masoliver a l’alcaldia de Garrigàs

El canvi es va fer efectiu en un ple extraordinari aquest dijous passat

Masoliver ha mantingut el càrrec 18 anys

Un ple extraordinari celebrat aquest dijous 15 de juny va formalitzar el relleu –anunciat i pactat– a l’alcaldia de Garrigàs. Després de 18 anys al capdavant de l’Ajuntament, Josep Masoliver i Subirós deixa el càrrec en mans de Pilar Bosch i Bech (que des de l’inici d’aquest mandat era la tinenta d’alcaldia).

El relleu ja es va anunciar en el programa electoral de les passades eleccions, ja que tots dos es van presentar en la mateixa i única candidatura al municipi. El ple extraordinari va tenir com a únic punt a l’ordre del dia el cessament i nomenament, en forma d’intercanvi de papers entre Pilar Bosch Bech i Masoliver, que ara passa a ser tinent d’alcaldia. En un acte formal i emotiu van quedar recollides les mostres d’agraïment dels regidors i regidores cap a Josep Masoliver pels anys de dedicació i servei públic al municipi.

El cartipàs municipal quedarà distribuït a partir d’ara de la següent manera: l’alcaldessa assumeix Relacions Institucionals, Governació i Economia i Hisenda; com a primer tinent d’alcaldia, Josep Masoliver assumeix Serveis i Infraestructures i manteniment d’espais públics i Medi Ambient; el segon tinent d’alcaldia, Josep Ferrer i Serra, assumeix Esports, Joventut i Salut; Quim Pastoret i Lladó, regidor de Comunicació i Noves Tecnologies; Dolors Juanola i Teixidor, regidora de Cultura i Festes; Dolors Queri i Puntil, regidora de Benestar Social i Ciutadania i Educació, i Carles Vaello i Ordis, regidor d’Urbanisme, Emprenedoria, Treball i Empresa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia