Administracions

Cinc municipis del Baix Empordà promocionen la seva artesania

La Setmana de l’Artesania serà el tret de sortida de la creació de la primera campanya conjunta de promoció de l’artesania de la Bisbal d’Empordà, Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura, Corçà i Ullastret. Fet a mà, fet a l’Empordanet s’iniciarà el 3 de juny per fer visible i consolidar el sector de l’artesania, “millorant la seva competitivitat i donant valor a la cultura artesanal i tradicional del territori, entesa com una activitat econòmica que diferencia aquests municipis de la resta del territori”.

La iniciativa és molt més àmplia, perquè acabarà al novembre amb la participació conjunta per primer cop en el Fòrum Gastronòmic de Girona. L’objectiu en aquest cas és adreçar-se als professionals del sector de l’hostaleria.

Entre les accions que es desenvoluparan durant aquests sis mesos destaca l’edició del primer catàleg d’artesans dels cinc municipis i una important aposta per la seva dinamització a les xarxes socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia