Urbanisme

municipal

infraestructures

Renovaran l'asfalt de la carretera Parcel·lària, entre la Pinya i el Mallol

És el tram que uneix Olot i Riudaura amb el veïnat de les Olletes de la Vall d'en Bas

Prèviament, s'hi fan millores com ara les del pont de can Pascol

L'Ajuntament de la Vall d'en Bas renovarà la capa asfàltica del tram de la carretera de la Parcel·lària que uneix el poble de la Pinya amb el veïnat de les Olletes del Mallol. Hi invertirà 200.000 euros i compta amb una subvenció de la Diputació de Girona i amb fons propis per a sufragar-ne el cost. Prèviament, i abans no comencin les obres el mes de juny, durà a terme actuacions puntuals en diversos punts com ara la que acaba d'enllestir al pont de can Pascol de la Pinya.

Aquesta infraestructura per al pas de l'aigua s'ha anat deteriorant amb els anys i ara hi havia perill d'esfondrament per una esquerda que hi va aparèixer. Els treballs han servit per col·locar una llosa de formigó armat de 20 centímetres de gruix damunt del pont existent. Això ha permès incrementar la resistència d'aquest pont, necessària per continuar assumint el trànsit de camions. L'actuació ha tingut un cost de 12.000 euros.

En les darreres setmanes també s'ha arreglat el tram de sis quilòmetres de la carretera que uneix Sant Privat amb Vidrà, que és de titularitat de l'Ajuntament de la Vall d'en Bas. En aquest cas, s'ha netejat el sistema de drenatge que estava obturat i provocava que l'aigua passés per la carretera, la qual cosa accelerava el deteriorament del paviment. També s'ha reparat l'asfalt i s'han tapat els forats.

El cost d'aquesta actuació ha estat de 23.000 euros.

LA DATA

06.2017
és el mes en què
l'Ajuntament té previst iniciar la pavimentació de la carretera de la Parcel·lària.

LA XIFRA

200.000
euros
és el cost previst dels treballs de renovació de la capa asfàltica d'aquesta important via de comunicació.

Millores en l'accés al centre de la gent gran

El primer tram del carrer de la Via del tren de Sant Esteve d'en Bas ha deixat de ser l'únic vial del poble sense pavimentar. L'Ajuntament de la Vall d'en Bas ha executat les obres de pavimentació amb l'objectiu bàsic de facilitar l'accés des de Sant Esteve d'en Bas fins al futur centre per a la gent gran del municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia