Medi ambient

Obres aturades a sa Guarda de Cadaqués pel període d'estiu

Els treballs havien provocat la mobilització de part dels veïns

Es constitueix el nou cartipàs municipal

Les obres dels vials d'accés pel projecte urbanístic de sa Guarda, a Cadaqués, que havien provocat la mobilització de veïns per l'impacte dels treballs sobre el paisatge i el medi (vegeu l'edició del 17 de juny), han quedat aturades. Des de l'Ajuntament, l'alcalde, Josep Lloret, explica que, de fet, la normativa municipal preveu que durant la temporada d'estiu, d'ençà del 15 de juliol, no es poden dur a terme treballs d'aquest tipus al municipi. Sobre la continuïtat del projecte, l'alcalde especifica que en tot cas tot queda ajornat fins al setembre, i pendent que els promotors del projecte presentin la documentació que els ha demanat l'Ajuntament.

Nou cartipàs

Per altra banda, el nou govern de Cadaqués, encapçalat per Lloret (ERC), ja ha posat en funcionament el nou cartipàs municipal. L'alcalde assumeix les àrees d'Esport, Sanitat i Governació. Lloret tindrà una dedicació del 67% a l'alcaldia, que combinarà amb la seva activitat professional de tècnic de transport sanitari. Dos dels altres cinc regidors que componen l'equip de govern tindran una dedicació del 50%, un tercer regidor tindrà una dedicació del 25%, mentre que la resta cobraran per assistències.

El nou cartipàs queda configurat de la següent manera: Francesc Saló i Navarra, 1r tinent d'alcalde, àrees d'Hisenda, Promoció Econòmica i Gestió del Territori; Alba Martín Moreno, 2a tinenta d'alcalde, àrees de Turisme, Benestar Social i Fires i Mercats; Santiago Sanés i Adanero, 3r tinent d'alcalde, àrees d'Obres i Serveis i Urbanisme; Eulàlia González i Salvadó, àrees de Festes, Joventut i Ensenyament; Margarita Figueras i Riera, àrees de Cultura i Participació ciutadana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona