Medi ambient

L'aigua acumulada provoca talls a diverses carreteres

L'AP-7 va estar tallada en sentit sud cinc hores a Figueres

La circulació de vehicles es va aturar del tot en altres vies de la comarca durant tot el dia

3.400 usuaris sense llum a Llagostera

El temporal va provocar ahir greus incidències en la xarxa viària, especialment a l'Alt Empordà. Al llarg del dia, van ser diverses les carreteres en les quals es van efectuar talls de circulació a causa de l'aigua acumulada. Al migdia, i durant cinc hores, l'AP-7 va estar tallada en sentit sud a l'altura de Figueres. Els vehicles es van desviar cap a la sortida 3. A mig matí, eren nou les vies tallades a la comarca –incloent-hi l'autopista. Entre aquestes, l'N-II, a Figueres, també per inundació de la calçada. A carreteres com ara l'N-260 a Llançà, la C-252 a Far d'Empordà i la C-31 a Vilamalla, s'hi van produir acumulacions d'aigua que van impossibilitar la circulació. La C-26 a Borrassà es va tallar a causa d'unes esllavissades. També va haver-hi esllavissades en un altre tram de l'N-260, en aquest cas a l'altura de Portbou. Quatre carreteres locals van ser tallades als volts del migdia. Eren la GIP-5129 a Vilafant, la GIV-6219 a Siurana, la GIV-6226 a Garrigàs i la GIV-6043 a Castelló d'Empúries. Diverses d'aquestes vies van continuar tancades durant tot el dia. Al Gironès, els bassals acumulats a mig matí a la C-65 a l'altura de Cassà de la Selva no van suposar talls, però sí que van forçar a circular extremant la seguretat.

Al vespre, unes esllavissades a la C-25, l'eix transversal, van provocar dificultats en la circulació dels vehicles que anaven en direcció a Vic, a l'altura de Santa Coloma de Farners. A més de les vies tallades, va haver-hi incidències en altres vies, com ara la Gi-555, entre Hostalric i Massanes, amb una acumulació d'aigua que va provocar que algun vehicle quedés atrapat. Al vespre, a l'N-II entre Girona i Caldes de Malavella, i també a Fornells de la Selva, la circulació era amb retencions a causa de l'inundació del vial.

Talls de llum

Al municipi de Llagostera hi va haver a partir de les sis de la tarda un tall en el servei de llum que va afectar uns tres mil quatre-cents usuaris de diversos sectors del municipi. Al cap de dues hores, per zones, el servei es va anar restablint.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona