Medi ambient

medi ambient

La Mancomunitat del Llémena, contra la salmorra

Els representants de Sant Gregori, Canet, Sant Aniol i Sant Martí aproven una moció per mantenir els valors paisatgístics de Sant Esteve

La proposta genera molta controvèrsia

La Mancomunitat de la Vall del Llémena va aprovar dijous al vespre una moció dels Independents de Sant Aniol de Finestres per mantenir els valors paisatgístics i rurals de Sant Esteve. No parlava directament de la planta de tractament de salmorra, però aquesta n'era el motiu, fet que va comportar molta controvèrsia. Es va aprovar amb dos vots a favor, un en contra i cinc abstencions.

Gran part dels assistents van afirmar que desconeixien el projecte, que estaven d'acord amb el contingut de la moció però no amb la seva intencionalitat, i que defensaven per sobre de tot l'autonomia de cada municipi, un dels principis bàsics que regeixen l'ens. La Mancomunitat de la Vall de Llémena és una entitat pública supramunicipal constituïda l'any 2009 pels ajuntaments de Canet d'Adri, Sant Gregori, Sant Aniol de Finestres i Sant Martí de Llémena amb l'objectiu de desenvolupar projectes de promoció econòmica, de dinamització social, educativa i cultural i de comunicacions d'interès comú a la Vall de Llémena.

A les portes de l'Ajuntament, s'hi van aplegar una trentena de veïns, que van rebre els representants de la Mancomunitat amb cartells en contra del residus.

Durant el ple també es va comunicar que la junta de govern de Sant Aniol havia acordat ampliar 15 dies el termini per presentar al·legacions al projecte de planta de residus industrials. Ahir, l'Associació Salvem Sant Aniol va presentar les seves al·legacions al projecte, acompanyades de 779 signatures, més les 451 recollides en una petició a internet. Ara, continuarà recollint signatures i suports.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona