Medi ambient

Maresme

Arenys tindrà el passeig per anar fins a Caldetes

El Ministeri de Medi Ambient ha inclòs en el pressupost general el projecte per fer el passeig entre la riera d'Arenys de Mar i la platja de la Musclera, en direcció a Caldes d'Estrac. Es tracta d'una obra reivindicada des de fa anys però que no tenia data d'inici, a diferència del tram en direcció a Canet de Mar, que estava adjudicat però que encara no s'ha començat.

En el projecte aprovat per l'Estat, amb un import de prop de 6,5 milions, es preveu estabilitzar aquest tram estret de costa, a ponent del port, sovint malmès pels temporals. Per fer el passeig es reforçarà l'escullera que separa la platja del camí i que també serveix de protecció de la via del tren. El camí de sauló es farà també accessible per a ciclistes i vehicles de serveis, i s'adaptarà amb rampes per a persones minusvàlides.

L'obra, que s'allargarà fins al 2014, consistirà a construir nous accessos a la platja i a millorar el pas que hi ha a la desembocadura de la riera. La primera fase, amb una inversió de 226.000 euros, es faria aquest any, el 2013 es preveu destinar-hi 2,2 milions i el 2014, els 4 milions restants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona