Medi ambient

santa pau

Millores al volcà Croscat del parc de la Garrotxa

Disset anys després de la primera restauració del volcà Croscat de la Garrotxa, avui es presentaran a Santa Pau els treballs de millora d'aquest espai dins el Parc Natural de la Zona
Volcànica de la Garrotxa. Les tasques de millora de la zona serviran per preservar l'actual morfologia del volcà Croscat per intentar corregir així els problemes d'erosió que aquest sistema natural ha anat rebent durant els últims anys. La presentació anirà a càrrec del director del parc, Xavier Puig, com a representant del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat, i també per part del director de l'àrea de negoci de la Garrotxa i el Pla de l'Estany de La Caixa, Xavier Ponsatí. A més, també hi haurà l'alcalde de Santa Pau Josep Companys. Els projectes de restauració de volcans formen part d'un conveni entre l'Obra Social de La Caixa i la Generalitat per millorar els espais naturals i fomentar la inserció laboral de grups en risc d'exclusió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.